Najnovšie recenzie zo sekcie Gymnastické lopty
Zatialje produkt super
- Dobrá cena
Fitlopta je super, v balení je aj pumpa. Dá sa využiť aj ako stolička, uvoľní telo. Dobrá pre tých, ktorí majú bolesti chrbta. Odporúčam.
S loptou som spokojná až na to, že som vybrala asi zlú veľkosť. Na výšku 170 cm by som asi volila väčšiu 75 cm.
No produkt plní svoj účel avšak farba úplne iná ako som si objednal.
- Výborná pomôcka pri cvičení chrbta aj nôh
- Krásna farba, pohodlná
lopta má krásnu farbu, je super, že sa dodáva aj s pumpou...za mňa super
Splnil očakávania
Vybrala som si idealnu velkost 55cm na 165cm vysky. takze som spokojna. Material prijmny akurat ze by som si vzala uz asi cervenu loptu viac by mi ozivila priestor. Mam ciuernu ale je skvela.
Reakcia značky Hop-Sport
srdečne Vás pozývame na ďalší nákup!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
Fit lopta je super.
- Super
- produkt obsahuje stojam na loptu spolu s gumamy na cvicenie
- k tomu aj pumpicka s nadstavcami na fukanie
- nemam
Super.
- príjemný materiál , mäkký, nešmykľavý
Nezodpovedal specifikacii. Nebol v originalnom baleni, pumpicka nepouzitelna na nafuknutie lopty do pozadovanej velkosti.
Reakcia obchodu HYPERNAKUP
Ďakujeme za recenziu. Dovoľujeme si vás upozorniť , že produkt je dodávaný v originálnom odľahčenom balení tak ako je uvedené na produktovej karte spolu s informáciou o priloženej pumpe.
Odľahčené balenie znižuje celkovú cenu produktu ale nie kvalitu , priložená pumpa je plne funkčná v zmysle návodu a popisu k výrobku určená na prvo-nafúknutie do rozmeru cca 80% z celkového deklarovaného rozmeru.
- potrebujem produkt na cvičenie, dobrá cena, pumpa nanič.
- Dobrá kvalita
dostačujúca na to čo potrebujem
Mala lopta super na cviky na gym. Podložke
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »